Förbom Fastighetsbolag

SATAKUNDAVÄGEN 100

Klicka på adressen för att se var på kartan objektet finns.

Information om objektet

Ändring i detaljplan är under behandling

Address: Satakundavägen 100, 20300 Åbo, Finland

Beskrivning av den nuvarande fastigheten: För närvarande finns det en målar- och inredningsbutik i fastigheten. Lokalen kan anpassas efter användarens behov. Fastigheten är mycket lätt att hitta, eftersom den ligger intill huvudleden. Bussförbindelserna från Åbo och Raisio är också mycket bra.

Beskrivning av området: Fastigheten ligger i ett företagsområde i närheten av centrala Åbo. Flera affärsfastigheter samt köpcentret Länsikeskus ligger i närheten av objektet. Centrala Åbo ligger ca 5 minuter bort med bil, liksom köpcentret Mylly, som bl.a. har Ikea, Bauhaus, Biltema och ett tiotal andra företag.

Avstånd från objektet med bil:
Salutorget (centrala Åbo) 2,4 km, 5 minuter
Köpcentret Mylly (Raisio) 7,4 km, 6 minuter
Länsikeskus (köpcenter) 1,3 km, 1,5 minuter
Åbo hamn 3,8 km, 7 minuter
Nådendal hamn 13,5 km, 16 minuter

Planerad nybyggnation

Nybyggnationen kommer vid behov att ha 1-3 delbara affärslokaler och ett parkeringsgarage. Affärslokalerna planeras ligga på gatuplan och parkeringsgaraget i bottenplan. Vid planeringen av affärslokalerna har man sett till att lokalerna på enklast möjliga sätt kan skräddarsys efter kundens behov. Lokalerna lämpar sig för flera olika affärsverksamheter och de planerade parkeringsplatserna gör det lättare för personalen och kunderna att besöka lokalerna. Nybyggnationen uppfyller de strängaste kriterierna och kvalitetskraven för affärslokaler. För att kunderna och personalen ska trivas ska lokalerna göras ljusa och lagom varma vid både sträng kyla och heta sommardagar. Den viktigaste egenskapen i nybyggnationsprojektet är möjligheten att påverka slutresultatet. I takt med att projektet fortskrider kan man anpassa planerna efter kundens behov. Fastighetens läge blir bättre för var dag i samband med den starka utvecklingen av miljöprojekt.

Ladda ner broschyr över objektet här (pdf)

Tillbaka till hyresobjekten

Satakunnantie 100

Satakunnantie 100

Satakunnantie 100

Satakunnantie 100