Förbom Kiinteistöyhtiöt

SATAKUNNANTIE 100

Klikkamalla osoitetta näet kohteen kartalla.

Kohteen tiedot

Kohteelle on myönnetty rakennuslupa.

Osoite: Satakunnantie 100, 20300 Turku

Kuvaus nykyisestä kiinteistöstä: Kiinteistössä toimii tällä hetkellä maalaus- ja sisustustarvikemyymälä. Tilat ovat muunneltavissa käyttötarkoituksen vaatimaan muotoon. Kiinteistön löydettävyys on erittäin hyvä, sillä se sijaitsee pääväylän varrella. Myös linja-autoyhteydet ovat hyvät Turusta ja Raisiosta.

Kuvaus alueesta: Kiinteistö sijaitsee liikekeskittymässä heti ydinkeskustan tuntumassa. Kohteen välittömässä läheisyydessä on useita liikekiinteistöjä sekä Länsikeskuksen liikekeskus. Turun keskusta on noin 5 minuutin automatkan päässä, kuten myös kauppakeskus Mylly, jossa sijaitsee mm. Ikea, Bauhaus, Biltema ja kymmeniä muita yrityksiä.

Kohteen saavutettavuus autolla:
Kauppatori (Turun keskusta) 2,4 km, 5 minuuttia
Kauppakeskus Mylly (Raisio) 7,4 km, 6 minuuttia
Länsikeskus (kauppakeskus) 1,3 km, 1,5 minuuttia
Turun satama 3,8 km, 7 minuuttia
Naantalin satama 13,5 km, 16 minuuttia

Suunniteltu uudisrakennushanke

- Liike / myymälätilaa yhteensä n. 4000m²

Yläkerta
- Liiketiloja n. 2000m²
- Parkkipaikat pääoven edessä
- Logistiikka samassa tasossa

Alakerta
- Liiketiloja n. 2000m²
- Parkkipaikat hallissa pääsisäänkäynnin edessä
- Logistiikka samassa tasossa

Ylä- ja alakerta ovat yhteydessä toisiinsa kaksisuuntaisella kulkukäytävällä.
Tontin pinta-ala: 5865 m²
Tontin rakennusoikeus: 9879 m²

Liiketilat on suunniteltu kahteen kerrokseen, joissa molemmissa on oma pysäköintitila. Yläkerrassa pysäköintitilat ovat yläpihalla ja alakerrassa pysäköintihallissa. Liiketilojen suunnittelussa on huomioitu tilojen mahdollisimman yksinkertainen räätälöinti asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Tilat soveltuvat useaan erilaiseen liiketoimintaan ja suunnitellut pysäköintitilat helpottavat sekä työntekijöiden että asiakkaiden käyntiä liiketiloihin. Uudisrakennus tulee täyttämään vaativammatkin liiketiloille asetetut kriteerit ja laatuvaatimukset. Asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyteen kiinnitetään erityistä huomiota rakentamalla tiloista valoisat ja tasalämpöiset niin talvipakkasilla kuin kesähelteilläkin. Tärkeimpänä ominaisuutena uudisrakennushankkeessa on mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen. Projektin edetessä suunnitelmia voidaan muokata asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Kiinteistön sijainti paranee joka päivä ympäristöhankkeiden vahvan kehityksen myötä.

Lataa kohteen esite tästä (pdf)

Takaisin vuokrakohteisiin